Do you need a gas compliance certificate?
If you’re selling a property with a gas installation, a certificate of conformity will need to be obtained before transfer of the property. This certificate is issued in terms of Regulation 17(3) of the Pressure Equipment Regulations and has to be issued by an authorised person.




